Shure MV5C Home Office Microphone

Shure MV5C е микрофон за домашния офис, който се свързва директно към компютър чрез предоставени USB и значително подобрява качеството на звука на вашия глас. 

Категория:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Shure MV5C Home Office Microphone

Видеоконференциите и работата от вкъщи са новото нормално. Уверете се, че звучите професионално и че сте чути ясно по време на важни презентации и предложения с микрофона за домашен офис MV5C. MV5C може да се използва със или без слушалки. Просто го включете с предоставените кабели към компютър с Mac или Windows и се присъединете към виртуалните си срещи с увереността, че у дома звучите също толкова добре, колкото в заседателната зала. Съвместим с платформи за конференции на трети страни, включително Zoom и Microsoft Teams. 

Shure MV5C Home Office Microphone - VideoConference.bg

Sure MV5C е основен инструмент за домашния офис, който се свързва директно с вашия Mac или Windows компютър чрез предоставени USB кабели и значително подобрява качеството на звука на вашия глас. Режимът за подобряване на речта и регулируемото монтиране на работния плот помагат да се гарантира, че сте чути ясно. 

Режим за подобряване на речта
Режимът за подобряване на речта осигурява автоматично изравняване, което увеличава гласовите честоти за ясна, последователна реч. Насоченият микрофонен елемент на MV5C дава възможност за по-добра съвместна работа с висококачествен звук, като увеличава гласовата изолация и помага да се сведе до минимум реверберацията на помещението. 

  • Готов за домашни конференции за Mac или Windows
  • Създаден от експерти – инженеи и дизайнери
  • Оптимизиран за първокласно аудио качество на речта
  • Класическият дизайн се вписва в първокласни настройки за домашен офис
  • Страхотен за видеоконференции, подкастинг, стрийминг, уеб семинари и др. 

Производител

Shure

Към сайта на производителя

https://pubs.shure.com/guide/MV5C/en-US

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Shure MV5C Home Office Microphone”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button