Тракинг камера Aver DL10 за дистанцинно обучение

, , , ,

Оборудван с висока преносимост и лек дизайн, всеки обучител може да използва DL10, за да се свърже директно към своя лаптоп чрез USB порт, за да започне преподаване от разстояние навсякъде.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Тракинг камера Aver DL10 за дистанцинно обучение

Оборудван с висока преносимост и лек дизайн, всеки обучител може да използва DL10, за да се свърже директно към своя лаптоп чрез USB порт, за да започне преподаване от разстояние навсякъде. С Full HD 1080p резолюция и 2-мегапикселова камера, DL10 осигурява първокласно качество на изображението. Чрез трите режима на автоматично проследяване на AI на DL10 и интуитивен контрол с жестове, учителите могат лесно да настройват различни режими, за да създадат перфектни класове. Благодарение на вградените микрофони за потискане на шума, DL10 активно разпознава речта на учителя и елиминира натрапчивите фонови шумове. След час учителите могат наистина да се изключат с функцията DL10 Sleep Mode, където автоматично се изключва, когато онлайн класът бъде прекратен.

 

Лек и преносим

DL10 тежи само 760 g, което дава свобода на учителите да носят работа навсякъде – просто поставете DL10 директно на бюрото или на включения статив. USB plug-and-play функционалността позволява на учителите да започнат дистанционно обучение по всяко време и навсякъде.

AI Автоматично проследяване

Оборудван с водещи в индустрията AI алгоритми за автоматично проследяване, DL10 може да споделя всяко движение на учителя с учениците. AI на DL10 върши цялата работа по проследяване, без да изисква никакви досадни допълнителни сензори или устройства. Никога не се притеснявайте да излезете извън кадъра или да излезете извън фокус отново, отдалечените ученици могат да ви видят на екрана, където и да отидете.

Балансирано съотношение на увеличение

Имайки предвид бюджета за училищата, DL10 е идеалното решение: 3X оптично увеличение предоставя ясни детайли, а 6X общо съотношение на увеличение е идеално за онлайн или хибридно преподаване във всяка стандартна класна стая K-12 или у дома.

Микрофони за потискане на шума

Вградената усъвършенствана технология за потискане на шума на DL10 открива речта на учителя, като същевременно намалява шумовете от околната среда, като клавиатури, мишки и книги, осигурява по-ясно качество на звука за отлично аудиовизуално изживяване.

Иновативни контроли с жестове

Управлението с жестове позволява на учителя да използва интуитивни жестове, за да включва и изключва проследяването, да регулира ъглите на снимане за тела и т.н., без да докосва екрана или да използва клавиатурата, мишката или дистанционното управление.

Производител

Aver

Към сайта на производителя

https://presentation.aver.com/model/dl10

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тракинг камера Aver DL10 за дистанцинно обучение”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button