Тракинг камера Aver DL30 за дистанцинно обучение

,

AVer DL30 е задължително решение за онлайн обучение. С DL30, свързан към лаптоп, можете да представяте свободно на сцената, докато предавате на живо, така че учениците да могат да учат, независимо къде се намират.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Тракинг камера Aver DL30 за дистанцинно обучение

Когато дистанционното обучение и хибридните класни стаи са новото нормално, AVer DL30 е задължително решение за онлайн обучение. С DL30, свързан към лаптоп, можете да представяте свободно на сцената, докато предавате на живо, така че учениците да могат да учат, независимо къде се намират. Учителите вече не трябва да се срамуват от камерата – те могат просто да бъдат себе си и да преподават както искат благодарение на камерата за проследяване DL30!

Перфектен за онлайн и офлайн обучение

Опростеното управление и свързаността plug-and-play са най-големите предимства на DL30, който е идеален за инсталиране във всяка класна стая. Учениците, настроени дистанционно, и присъстващите в класната стая могат да се виждат и да учат заедно, както биха направили, ако бяха в една стая. Подобрете ангажираността и взаимодействието на учениците и лесно създавайте среди за дистанционно обучение и хибридни учебни среди.

12X оптично увеличение

DL30 е оборудван с 12X оптично увеличение, което работи гладко, без да изкривява изображението. Той ясно представя панорамата на черната дъска в класната стая и средни, близки и далечни снимки на учителя, осигурявайки възможност за стабилно снимане, като същевременно поддържа детайлно качество. С DL30, който управлява шоуто, учителите вече не трябва да потискат своята креативност в хибридни среди!

 

Задвижвано от изкуствен интелект откриване на хора

Прочутото разпознаване на хора на AVer автоматично разпознава човешки форми в класната стая и динамично проследява конкретни цели или области чрез множество режими на проследяване. Целта не трябва да носи никакви устройства или сензори, за да поддържа проследяване. Дори учениците от далечния сайт могат ясно да следват всяко движение на учителя.

 

Режим на презентатор

Превъзходните функции за проследяване и предотвратяване на смущения позволяват на учителите да се движат свободно в класната стая. Инструкторите могат да коригират настройките за проследяване, поточно предаване и запис, за да направят преподаването си по-съдържателно и ярко. За да променят целта за проследяване, потребителите могат просто да щракнат един бутон на дистанционното управление.

Зонов режим

Точното сегментирано проследяване ясно показва съдържанието на черната дъска или екрана, като автоматично превключва зоната за проследяване според позицията на учителя. Съдържанието и презентаторът се показват едновременно, така че учениците да могат да разберат бележките за ключови моменти с един поглед.

Хибриден режим

Хибридният режим предоставя на учителите максимална свобода на движение в техните класове. Използвайте предварително зададени области в Zone Tracking, за да накарате камерата автоматично да щракне към пълно изображение на съдържанието, докато вървите сред него. Камерата безпроблемно преминава в режим на проследяване на учител, ако напуснете предварително зададените области на съдържание.

 

 

Производител

Aver

Към сайта на производителя

https://presentation.aver.com/model/dl30

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тракинг камера Aver DL30 за дистанцинно обучение”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button