Aver EVC170

EVC170 осигурява най-доброто съотношение цена-качество във видеоконференциите. Неговият вграден сървър за срещи предлага оптимална унифицирана видео комуникация за заседателни зали от средни до големи.

Превъзходен детайл от 18X общо увеличение
EVC170 се отличава с изключителна 18X обща възможност за увеличение. Новото ниво на яснота на видеоконференциите, EVC170 увеличава сътрудничеството на екипа ви с проста, лесна и ефективна видео комуникация

Напредване на видео комуникация с вграден сървър за срещи
Оборудван с AVer Omni-Protocol Support за WebRTC, SIP и H.323, EVC170 предоставя на потребителите разнообразни и лесни за използване възможности за сътрудничество.

Идеален за заседателни зали от средни до големи
82 ° полето на видимост дава възможност за 7-12 души или повече в заседателната зала, а PTZ камерата осигурява гъвкаво моторизирано ± 130 ° пан и + 90 ° / -25 ° наклон движение. Ограниченията в пространството вече не са проблем.

Уеб комуникация в реално време (WebRTC)
EVC170 поддържа мигновена комуникация в реално време през уеб браузъри (Chrome или Firefox) с интеграция с WebRTC. Използвайте WebRTC за споделяне на слайдове или за създаване на поддръжка на клиенти без скъпа услуга на трети лица (изисква се надграждане на лиценза).

Поддръжка на свободен софтуер
Свободният софтуер на AVer позволява на потребителите да преживеят неограничена комуникация. Софтуерните опции включват EZMeetup, EZDraw, VCLink, VCPlayer, ScreenShare и VCUtility.

Производител
Aver
Към сайта на производителя