Продукти

Home Office видеоконферентни системи

Home Office решения за комуникация на от вкъщи с фокус към популярните облачни решения като Microsoft Skype (Skype for business, Lync), Microsoft Teams, Google Hangouts Meet, Zoom и др., без проблеми за сигурността.

Унифицирани комуникации (UC+USB)

Този вид комуникация е съвременен способ за решаване на бизнес задачи чрез използване на интегрирани технически продукти, които позволяват създаване на единна комуникационна инфраструктура, обединяваща гласовите, видео и информационни приложения. 

H.323 и SIP Видеоконферентни системи

H.323 и SIP са протоколи, използвани в комуникационното поле и съответно в интернет домейна. H.323 е общоустановена препоръка на ITU-T, която стандартизира провеждането на видеоконферентни разговори в локални мрежи или Интернет.
SIP е Интернет базиран протокол за сигнализация на телефонната система на IP мрежата.

Аудио конферентни устройства

Аудио конференция е услуга, чрез която можете да провеждате конферентни разговори в страната и чужбина. Намалете разговорите си за командировки, бъдете по-ефективни при организирането на срещи в кратки срокове, дори когато изискват присъствие на много участници.

Видео стрийминг и ауто-тракинг системи

Видео стрийминг технологията позволява видеото да  бъде гледано от крайния потребител (студент, ученик) на живо с минимално закъснение. Има възможности за композиране на картините от един до четири източника плюс аудио в един видеострийм (екран). 
Автоматичен оператор за видеозаснемане (ауто-тракинг система) осигурява автоматично следене на преподавателя като има възможност за избор на различни видео източници, опция „картина в картината“.

BYOD Безжична презентация

Безжични презентационни устройства с професионално предназначение. Безжичните системи за презентация са все по-голям пазар за офиси и премахват огромните разходи свързани с кабели и настройки, като правят споделянето на съдържание в заседателната или конферентна зала далеч по-лесно и удобно.

Облачни решения

Облачната видеоконферентна връзка е иновативна версия на стандартна видеоконферентна връзка, която е удобна с това, че не изисква инсталиране и използване на специален софтуер. Тази онлайн услуга е чудесна за провеждане на оперативни срещи и съвместно обсъждане на различни въпроси с колеги и партньори.

Аксесоари

В тази категория можете да откриете  аксесоари за видеоконферентни решения.

Оказион

Чрез нашия магазин можете да предложите за продажба Hi-Еnd аудио и видео техника, телевизори, проектори и екрани за домашно кино, както и компоненти за такъв вид техника.
Можете и да закупите техника втора ръка, оставена за продажба на оказион от други наши клиенти.