Унифицирани комуникации (UC+USB)

Унифицираната комуникация – Unified Communications (често наричана също и „обединена комуникация“ или в мн. ч.) е термин, употребяван за неизбежната интеграция на комуникационните системи с медия, настолни компютри, приложения и мобилност. Този вид комуникация е съвременен способ за решаване на бизнес задачи чрез използване на интегрирани технически продукти, които позволяват създаване на единна комуникационна инфраструктура, обединяваща гласовите, видео и информационни приложения.
Унифицираните комуникационни решения ви предоставят възможност да подобрите взаимодействието и обмяната на информация между колеги, клиенти и партньори, независимо от тяхната локация. Тази услуга позволява лесен и гъвкав начин за установяване на връзка в реално време и бързо споделяне на информация между отделните звена, като успоредно с това гарантира високи нива на сигурност и редуциране на разходите. Unified Communications са лесни за използване и съвместими с повечето облачни услуги за конференции и уеб-базирани приложения като Zoom, Microsoft Teams, Skype for Business, Microsoft Lync, Google Hangouts Meet, Cisco WebEx, LiveOn, Lifesize, Fuze, GoToMeeting и други.
Продуктите на големите производители на аудио и видео конферетна техника Avaya, Aver, Cisco, LifeSize, Logitech, Poly (Polycom & Plantronics), Telycam и други, Ви гарантират безпроблемна интеграция, ясен звук и чисти разговори, защото решенията им за Унифицирани комуникации (UC+USB) безпроблемно се интегрират с вашите съществуващи системи и Ви позволяват да адаптирате инфраструктурата си към развиващите се технологии.

Показване на 1–12 от 76 резултата

Call Now Button