За нас

Аудио Арте е специализирана фирма за проектиране, доставка и инсталация на Видео и Аудио решения. Имаме опит в изграждането на конферентни зали и аудитории  с видео конферентни системи, преводачески системи, оповестителни системи за театри, банки, офиси, дискусионни системи, обработка на видео и аудио сигнали, автоматизация и управление, Digital Signage, сложни системи за визуализация - видео-стени, 360° проекция, 3D проекция, виртуална реалност и др. Имаме успешно реализирани проекти в областта на медицината, обучението, бизнеса, туризма, телевизионни студия и др.
Занимаваме се още с проектиране, доставка и изпълнение на домашни кина от висок клас,  битови HI-End аудиовизуални системи, домашна и офис автоматизация.
Аудио Арте предлага пълен пакет от услуги – демонстрация и помощ при подбора на оптималното решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последващо гаранционно и следгаранционно обслужване.

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ

Ние сме една от малкото компании в страната, специализирани в изграждането на видео конферентни системи и в технологичното оборудване на конферентни и заседателни зали. Това включва най-новите технологии за автоматизация и интуитивно управление и контрол на всички елементи в залата. Доставка, монтаж и цялостна интеграция на системи за презентации, проектори, екрани, озвучаване, контрол на осветлението и др. Всички елементи са максимално съобразени с дизайна и функционалността на залата.

ВИДЕО КОНФЕРЕНТНИ СИСТЕМИ И РЕШЕНИЯ

Аудио Арте е сред първите компании на българския пазар, изграждащи цялостни видео конферентни системи. Предлагаме пълен пакет от услуги – демонстрация и помощ при подбора на оптималното решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последвало гаранционно и след гаранционно обслужване. Екипът ни се състои от сертифицирани от Cisco и Polycom инженери в областта на видеокомуникациите, които гарантират експертно мнение и професионално отношение. Аудио Арте е собственик и развива единствена по рода си в България уебстраница videoconference.bg

ОЗВУЧАВАНЕ

Предлагаме цялостни решения за фонова музика, изцяло съобразени с дизайна на озвучаваните помещения. Всеки проект е свързан с анализ на акустичната среда, оптимално разпределение на озвучителните тела и акустично третиране. Предлагаме голямо разнообразие от озвучителни тела, отговарящи на съвременните изисквания за интегриране в интериори, а така също и специализирани озвучителни тела за санитарни помещения, сауни, басейни, градини и тераси и др.

ВИЗУАЛНА КОМУНИКАЦИЯ

Проектираме и изграждаме системи за визуална комуникация с мулти-дисплеи за заведения, хотели, обществени пространства и др. Системи от свързани телевизори с възможност за едновременно показване на еднакво или различно съдържание, планово показване на реклами или информационни бюлетини чрез решения за „digital signage“. Доставяме, монтираме и свързваме в обща мрежа голямо-размерни дисплеи и проектори, с възможности за автоматизирани или фиксирани екрани.

Реализирани проекти от Аудио Арте