ZOOM Облачни решения за видеоконференции

,

Zoom е облачна базирана платформа за видеоконференции, която може да се използва за срещи за видеоконференции, аудио конференции, вебинари, записи на срещи и чат на живо.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на ZOOM Облачни решения за видеоконференции

Zoom е облачна базирана платформа за видеоконференции, която може да се използва за срещи за видеоконференции, аудио конференции, вебинари, записи на срещи и чат на живо.

Zoom Meetings
Какво е Zoom Meeting? Zoom Meetings е основата на Zoom, а терминът се отнася до срещи за видеоконферентна връзка с помощта на платформата, която позволява на отдалечените и съвместно разположени участници на срещи да общуват безрезервно. Тъй като не е необходимо да имате Zoom акаунт, за да присъствате на Zoom срещи, можете дори да се срещате с клиенти или да провеждате интервюта с отдалечени кандидати на практика.

Zoom Rooms просто се отнася до среща, която се хоства с помощта на Zoom, и участниците могат да се присъединят лично към срещата, чрез уеб камера или камера за видеоконференции или по телефона. Например, ето снимка на моя екип по време на мащабна среща. Всички присъствахме на срещата дистанционно, но понякога присъстваме на срещата през конферентната зала на нашата компания, където сдвояваме Zoom със срещата Owl, за да създадем приобщаващо изживяване на срещата за всички участници.

Издател: Zoom
Формат: Браузър, iOS, Linux, Mac, Windows
Цена: Безплатно
Zoom е наличен за Mac, Windows, Linux, iOS и Android, което позволява на работниците и партньорите да комуникират чрез видео или глас, където и да са. Поддържа както HD глас, така и HD видео, Zoom гарантира, че всички могат да бъдат видени и чути, при условие че имате интернет връзка, за да го поддържате. Можете да записвате разговори направо от приложенията, сътрудници на съобщения, докато сте на разговор или споделяте екрана. Той е идеален както за уебинари, така и за конференции с възможност за добавяне на потребители само като изглед, а не за участие и е специално разработен за тези работещи хибридни системи, както и за среда само за облаци. HD гласът и видеото наистина имат значение, плюс възможността за сътрудничество и запис на конференции са някои акценти.

Производител

Zoom

Към сайта на производителя

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ZOOM Облачни решения за видеоконференции”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button