Производители

Arec

AREC Inc. is a manufacturer specializes in the integration of multidisciplinary products, and committed to the integration and appliance of software and hardware, including sensor data interception, video / audio compression process, multimedia network streaming and interactive information process by our leading R & D technology and insistence on high quality.

Audio-Technica

Audio-Technica Corporation е японска компания, която проектира и произвежда професионални микрофони, слушалки, звукозаписнr магнитни касети и друго аудио оборудване.
Audio-Technica е създадена през 1962 г. в Токио, Япония от Hideo Matsushita като компания, която произвежда phonograph cartridge. Бизнес бързо се разраства и Audio-Technica разширява дейността си и в други области.

Avaya

Компанията Radvision, която вече е част от Avaya, e известна с изграждане на тежки инфраструктури и сложни решения за оператори и доставчици. Avaya Inc. е американска компания, световен лидер в областта на IP-телефонията. Специализирана е в проектирането, разработката, развитието и администрирането на корпоративни мрежи за широк спектър от фирми, малки предприятия и нетърговски фондове до крупни корпорации и правителствени учреждения.

AVer

Aver предлага видеоконферентни решения на изгодни цена с добро качество, съизмеримо с моделите от нисък клас на водещите производители, но с възможност за предаване на PC данни и изходи за два монитора.

Barco

Barco е глобална технологична компания, която проектира и разработва решения за визуализация за различни професионални пазари. Безжичните системи за презентация са разработени от Barco за вдигане на нивото на срещи и конференции, като алтернатива на скъпите кабелни настройки. ClickShare и wePresent ви позволяват безжично да свързвате множество устройства към един главен екран,  просто, лесно и удобно за споделяне.

Cisco

Cisco Systems, Inc е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. Компанията е носител на редица престижни международни награди, сред които „№ 1 в иновациите в областта на информационните технологии" на сп. Fortune.  В началото на новото хилядолетие Cisco се насочва към пазара на интернет видео и пуска първите IP телефонни централи. 

ClearOne

ClearOne е компания, която проектира, разработва и продава системи и решения за видео и аудио конферентна комуникация, стрийминг, Digital Signage комуникации. ClearOne създава своите комплексни решения за гласова и визуална комуникация, предлагайки безпрецедентни нива на функционалност, надеждност и мащабируемост. 

Crestron Electronics

С повече от 40 години опит в бизнеса и 91 офиса в световен мащаб, Crestron Electronics е водещ доставчик на системи за управление и автоматизация на домове, офиси, училища, болници, хотели и други съоръжения. Crestron предоставя възможност да се използват най-новите постижения на техническия прогрес колкото е възможно по-просто. Независимо от това къде сте или какво правите, всичко е под контрол с Crestron.

HuddleCamHD

HuddleCamHD са висококачествени видеокамери, подходящи за HD видеоконферентна връзка.

Lifesize

Lifesize Communications е първата компания, разработила и внедрила видеокомуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване, тя се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша.

Polycom

Polycom е американска компания за производство и прилагане на аудио и видео продукти за конферентна връзка. Компанията има над 600 патента в областта и над 2,5 млн. инсталации, които са изградени в цял свят. В края на 2018г. компанията се обедини с Plantronics под името POLY.

Revolabs

Revolabs е лидер на пазара за унифицирани аудио комуникационни решения (UC Audio). Компанията създава продукти, които са подходящи както за десктоп комуникация, така и за конферентни зали.

Vaddio

Vaddio e водещ производител на специализирани PTZ камери, Hi-End системи за контрол на камери и съвременни мебели, използвани в областта на електронните медии, аудио/визуални и видеоконферентните индустрии. Продуктите на компанията са интегрирани в телевизионни студия, държавни и образователни институции, както и корпоративни конферентни зали по целия свят.