Производители

Arec

AREC предлага хардуерни и софтуерни видео решения и аудиовизуални системи. Гамата от системи разработени от компанията включват - мрежови камери с висока разделителна способност, автоматични системи за проследяване, системи за насочване, интелигентни медийни станции с функции за запис и излъчване.
С впечатляващи технически характеристики, усъвършенствана функционалност и компактен и модерен дизайн, AREC решенията се интегрират перфектно със съществуващата инфраструктура в различни области на дейност.

Avaya

Компанията Radvision, която вече е част от Avaya, e известна с изграждане на тежки инфраструктури и сложни решения за оператори и доставчици. Avaya Inc. е американска компания, световен лидер в областта на IP-телефонията. Специализирана е в проектирането, разработката, развитието и администрирането на корпоративни мрежи за широк спектър от фирми, малки предприятия и нетърговски фондове до крупни корпорации и правителствени учреждения.

AVer

Aver предлага видеоконферентни решения на изгодни цена с добро качество, съизмеримо с моделите от нисък клас на водещите производители, но с възможност за предаване на PC данни и изходи за два монитора.

Barco

Barco е глобална технологична компания, която проектира и разработва решения за визуализация за различни професионални пазари. Безжичните системи за презентация са разработени от Barco за вдигане на нивото на срещи и конференции, като алтернатива на скъпите кабелни настройки. ClickShare и wePresent ви позволяват безжично да свързвате множество устройства към един главен екран,  просто, лесно и удобно за споделяне.

Cisco

Cisco Systems, Inc е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. Компанията е носител на редица престижни международни награди, сред които „№ 1 в иновациите в областта на информационните технологии" на сп. Fortune.  В началото на новото хилядолетие Cisco се насочва към пазара на интернет видео и пуска първите IP телефонни централи. 

ClearOne

ClearOne е компания, която проектира, разработва и продава системи и решения за видео и аудио конферентна комуникация, стрийминг, Digital Signage комуникации. ClearOne създава своите комплексни решения за гласова и визуална комуникация, предлагайки безпрецедентни нива на функционалност, надеждност и мащабируемост. 

Crestron Electronics

С повече от 40 години опит в бизнеса и 91 офиса в световен мащаб, Crestron Electronics е водещ доставчик на системи за управление и автоматизация на домове, офиси, училища, болници, хотели и други съоръжения. Crestron предоставя възможност да се използват най-новите постижения на техническия прогрес колкото е възможно по-просто. Независимо от това къде сте или какво правите, всичко е под контрол с Crestron.

HTR

Основана от хора със солиден опит в системите за видеоконферентна връзка, HRT е млада европейска компания, която разработва хардуерни и софтуерни AV решения за видео сътрудничество. Тази нова компания прави голям напредък в технологичните иновации за безпроблемна интеграция на видеоконференции и презентационни решения.

HuddleCamHD

HuddleCamHD са висококачествени видеокамери, подходящи за HD видеоконферентна връзка.

Lifesize

Lifesize Communications е първата компания, разработила и внедрила видеокомуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване, тя се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша.

Logitech

Logitech е швейцарска компания, специализирана в разработването на продукти и технологии, които са станали неразделна част от ежедневието. Основните му приоритети са въвеждането на иновации и подобряването на качеството на продуктите. Компанията е основана в Лозана (Швейцария) през 1981 г. и бързо печели пазарни позиции, разширявайки сферата си на влияние до Силиконовата долина.

Polycom

Polycom е американска компания за производство и прилагане на аудио и видео продукти за конферентна връзка. Компанията има над 600 патента в областта и над 2,5 млн. инсталации, които са изградени в цял свят. В края на 2018г. компанията се обедини с Plantronics под името POLY.

Revolabs

Revolabs е компания за електронни технологии, която е специализирана в производството на безжични аудио продукти за корпоративно сътрудничество и професионални аудио приложения. Компанията разработва безжични микрофонни системи и телефони за конферентни зали, които работят в аналогова, цифрова, VoIP или унифицирана комуникационна среда. Компанията обслужва индустрии и корпорации, включително финансови услуги, образователни, медицински, правни и правителствени пазари чрез дилъри и дистрибутори по целия свят. От 2018г. е собственост на Yamaha Corporation под името Yamaha Unified Communications, Inc.

Vaddio

Vaddio e водещ производител на специализирани PTZ камери, Hi-End системи за контрол на камери и съвременни мебели, използвани в областта на електронните медии, аудио/визуални и видеоконферентните индустрии. Продуктите на компанията са интегрирани в телевизионни студия, държавни и образователни институции, както и корпоративни конферентни зали по целия свят.