Продукти

H323 и SIP Видеоконферентни системи

H.323 е общоустановена препоръка на ITU-T, която стандартизира провеждането на видеоконферентни разговори в локални мрежи или Интернет.
H.323 е широко използван и при производството на устройства с видеоконферентни свойства. 

Унифицирани комуникации (UC+USB)

Технологиите за този тип решения са само едната страна на нещата. Необходимо е те да се комплектоват, така че да са удобни за средностатистическия потребител.

Аудио конферентни продукти

Аудио конференция е услуга, чрез която можете да провеждате конферентни разговори в страната и чужбина. Намалете разговорите си за командировки, бъдете по-ефективни при организирането на срещи в кратки срокове, дори когато изискват присъствие на много участници.

Видео стрийминг и ауто-тракинг системи

Видео стрийминг технологията позволява видеото да  бъде гледано от крайния потребител (студент, ученик) на живо с минимално закъснение. Има възможности за композиране на картините от един до четири източника плюс аудио в един видеострийм (екран). 
Автоматичен оператор за видеозаснемане (ауто-тракинг система) осигурява автоматично следене на преподавателя като има възможност за избор на различни видео източници, опция „картина в картината“.

Безжична презентационна техника

Безжични презентационни устройства с професионално предназначение.

Аксесоари

В тази категория можете да откриете  аксесоари за видеоконферентни решения.

Оказион

Чрез нашия магазин можете да предложите за продажба Hi-Еnd аудио и видео техника, телевизори, проектори и екрани за домашно кино, както и компоненти за такъв вид техника.
Можете и да закупите техника втора ръка, оставена за продажба на оказион от други наши клиенти.