Аудио Арте достави видео комуникационна техника за новото предаване „Карбовски: Директно“ по Нова Телевизия.

Аудио Арте достави видео комуникационна техника за новото предаване „Карбовски: Директно“ по Нова Телевизия.

 

 

Mобилният комплект се побира в един малък метален куфар и позволява абсолютна мобилност и автономност на екипа. Системата може да работи на батерии до няколко часа, изграждането на връзката отнема няколко минути и изисква само един оператор. Цялата система има и огромно ценово предимство пред традиционните репортажни автомобили.

Вичко това е възможно благодарение на мощния кодек на LifeSize Express 220, който може да изгради видеоконферентна връзка по много тесен сателитен интернет канал – само 384kbs. Освен видеоконферентната система, за свързването и в broadcast среда бяха използвани и скейлъри Gefen, също доставени от нас.

За повече подробности, относно възможностите за изграждане на висококачествени видеокомуникационни връзки, можете да се обръщате към нас. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем.

Аудио Арте достави видео комуникационна техника за новото предаване "Карбовски: Директно" по Нова Телевизия. - VideoConference.bg Аудио Арте достави видео комуникационна техника за новото предаване "Карбовски: Директно" по Нова Телевизия. - VideoConference.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button