Lifesize

LifeSize е признат за водещ производител на видеокомуникационно оборудване с висока разделителна способност, опитен производител на софтуерни и хардуерни решения за видеоконференции и новатор в своята индустрия, тъй като непрекъснато подобрява продуктите и издава принципно нови решения. Видеоконферентната връзка LifeSize е универсален инструмент за всяко видео предизвикателство и е невероятно лесен за внедряване, използване и поддръжка.
Lifesize Communications е първата компания, разработила и внедрила видеокомуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване, тя се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша. Продуктовата гама е толкова широка, че всеки бизнес може да намери индивидуално решение за себе си. Клиентите на компанията имат възможност да хостват широкомащабни HD групови видеоконференции с широк спектър от функции на всяко мобилно или стационарно устройство и от всяка мрежа с постоянно високо качество.
През 2018-19г Lifesize революционизира видеоконференциите и пусна на пазара нови, 4К решения за конферентни зали, като същевременно обяви актуализация на своята облачна платформа, която вече поддържа предаване на видео съдържание с резолюция 3840x2160. 
Ако искате да въведете корпоративни видеоконференции в развиване на бизнеса си, Lifesize решенията са ефективни и лесни за използване, като може да се персонализират необходимите функции чрез Lifesize Cloud. Решенията на Lifesize са добри, защото могат да бъдат фино настроени към нуждите на компанията и напълно интегрирани в бизнеса.

Забележка:* Това видео НЕ МОЖЕ да бъде видяно в Explorer, моля, ползвайте всеки друг браузер!