Aver пусна нова PTZ камера и нови модели видеоконферентни системи от серията EVC - VideoConference.bg

Aver пусна нова PTZ камера и нови модели видеоконферентни системи от серията EVC

Aver пусна нова PTZ камера и нови модели видеоконферентни системи от серията EVC

Aver пусна нова PTZ камера и нови модели видеоконферентни системи от серията EVC - VideoConference.bgAver пусна нова PTZ камера и нови модели видеоконферентни системи от серията EVC - VideoConference.bg

Aver представи три нови видеоконферентни системи от серията EVC. Това са моделите EVC 150 с 2-точково свързване, EVC 350 с до 4-точково свързване иEVC 950, който е с до 10-точково свързване. Тези три системи разполагат с мощна камера, която допълнително покачва класата на EVC серията.

Моделите EVC150EVC350, EVC950 разполагат с новата универсална камера eCam Pan Tilt Zoom на Aver, която е подходяща за всякакъв тип събития. Тази камера разполага с 18х Zoom, достатъчен за получаване на максимално качеството на картината в близък план, било то на хора или предмети. Иновативният продукт ни позволява да се достигне до 82° зрително поле, което може да улови всеки един детайл, както и всеки един от участниците. Неговият обхват от ±130° и обхват на наклона на +90°/-25° гарантира на неговите притежатели отлична гъвкавост за промяна на фокуса по време на срещи и същевременно отлична видимост и до най-отдалечената точка. Камерата eCam PTZ и моделите EVC150EVC350 and EVC950 all осигоряват с Full HD при „живо“ видео и споделяне на видео съдържание.

Други полезни функции в новите модели на Aver са one-touch свързващия елемент, който позволява на потребителите да разширят обхвата на самия микрофон, чрез свързване на четири микрофона/устройства в една верига. И трите системи предоставят по-голяма стабилност, което се дължи на обновения firmware, който се предлага и като отделен продукт, който може да се използва и за надстройка и подобрение на по-старите модели на видеоконферентните системи от серията EVC.

И трите видеоконферентни системи са с вграден EzMeetup и EZDraw софтуер, който е патент на Aver. EZMeetup дава възможност на потребителите да участват в заседания и конференции от своя десктоп, лаптот, таблет или смартфон, което им позволява да участват във важни за тях събития, независимо от местоположението им. EZDraw представя едно ново измерение на видео-конферентната връзка, като позволява на участниците да правят бележки, които да са видими от всички, което подпомага продуктивността на виртуалната дискусия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button