4К оборудване за видеоконференции, създадени от десетилетие опит в хардуерното инженерство - VideoConference.bg

4К оборудване за видеоконференции, създадени от десетилетие опит в хардуерното инженерство

4К оборудване за видеоконференции, създадени от десетилетие опит в хардуерното инженерство - VideoConference.bg

Lifesize е опитен производител на софтуерни и хардуерни решения за видеоконференции и новатор в своята индустрия, тъй като непрекъснато подобрява продуктите и издава принципно нови решения.
2018-19г Lifesize революционизира видеоконференциите и пусна на пазара нови, 4К решения за конферентни зали Icon 700,500 и 300, като същевременно обяви актуализация на своята облачна платформа, която вече поддържа предаване на видео съдържание с резолюция 3840×2160. Icon 700,500 и 300 позволяват зашеметяващо споделяне на пълноценно 4K съдържание, идеално за организации, където качеството на съдържанието е от ключово значение. Архитектите, дизайнерите, производителите, разработчиците на продукти, здравните екипи и изследователите ще видят огромната разлика в качеството при работа с отдалечени екипи, което означава, че могат да се видят повече подробности и да се вземат по-точни решения. А с безпроблемна интеграция с услугата Lifesize, всеки получава достъп до множество отлични комуникационни възможности, достъпни за професионално сътрудничество и управление.
Системите за видео конференции Lifesize имат най-добрата комбинация от качество и цена. Не е нужно да разбирате трудна система за управление – софтуерът Lifesize е прост и лесен за използване.
Продуктовата гама е толкова широка, че всеки бизнес може да намери индивидуално решение за себе си.
Ако искате да въведете корпоративни видеоконференции в развиване на бизнеса си, Lifesize решенията са ефективни и лесни за използване, като може да се персонализират необходимите функции чрез Lifesize Cloud. Решенията на Lifesize са добри, защото могат да бъдат фино настроени към нуждите на компанията и напълно интегрирани в бизнеса.

4К оборудване за видеоконференции, създадени от десетилетие опит в хардуерното инженерство - VideoConference.bg4К оборудване за видеоконференции, създадени от десетилетие опит в хардуерното инженерство - VideoConference.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button