InAVate Magazine публикува статия за AV пазара в България със съдействието на Аудио Арте - VideoConference.bg

InAVate Magazine публикува статия за AV пазара в България със съдействието на Аудио Арте

InAVate Magazine публикува статия за AV пазара в България със съдействието на Аудио Арте

Списание InAVate Magazine, водеща медия за професионални аудио-визуални технологии и интеграция, публикува статия за състоянието на AV пазара в България в своя декемврийски брой. Основно съдействие за публикацията, озаглавена “The only way is up“, оказа Маргарит Аладжемов, управител на Аудио Арте, който отговори на въпросите на редактора на списанието Nial Anderson.
„Нашият опит показва, че българските фирми имат бегла представа за ползите, които може да им донесе правилно подбраната AV техника и системи. Те много трудно приемат, че AV техника и системи от висок клас, наистина ще донесе реални ползи за развитието на техния бизнес, споделя г-н Аладжемов.
Според него обаче, е радостен факт, че все повече чисто български компании, са започнали да осъзнават нуждата от използването на видеоконферентни решения. Може да се каже, че наши клиенти в тази област, вече не са само чужди компании. Още по-интересно е, че вече има и български компании, които активно да се интересуват (и купуват) от видеоконферентни системи от висок клас.
Аудио Арте работи и доста добре в областта на образованието предимно с университети и научни институти. В последните няколко години компанията изпълни няколко по-големи проекта. Единият от тях е в Института по информационни и комуникационни технологии при Българска академия на науките. Аудио Арте e основен доставчик и изпълнител на техниката в мултимедийна зала във високопроизводителния изчислителен комплекс на Национален център за суперкомпютърни приложения (SMARTLAB), част от проекта AComIn.

Вижте статията “The only way is up“ в InAVate Magazine.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button