Конференция на Аудио Арте

Конференция на Аудио Арте

Аудио Арте демонстрира най-нови технологични решения в областта на видеоконферентните системи.

На проведената тази седмица партньорска конференция, Аудио Арте демонстрира най-нови решения в областта на видео комуникациите. Видеоконферентни разговори с партньори базирани в Германия, Италия, Тайван и България демонстрираха на живо ползите от използването на телепрезънс връзки.

Конференция на Аудио Арте - VideoConference.bgКонференция на Аудио Арте - VideoConference.bg

На провелата се на 13 юни в София партньорска конференция,Аудио Арте, водещ доставчик на широка гама системи за видеокомуникация, демонстрира разнообразие от продукти и решения за видеоконферентни системи. На събитието, организирано съвместно с Ред Секюрити, освен видеоконферентни системи, бяха демонстрирани и последните технологични решения в областта на IP видеонаблюднието.

Основен интерес сред гостите предизвикаха видеоконферентните срещи „на живо“ с партньори базирани в Германия, Италия, Тайван, а така също и с няколко града в България.

Бяха представени продуктовите линии на основни производители на видеоконферентни решения – Cisco, LifeSize, Radvision, Aver и др. Застъпени бяха и всички видове видеоконфернтни връзки – мобилни и десктоп решения, оборудване за заседателни зали или специализирани видеоконферентни стаи. Срещата завърши и с представяне на Samsung монитори и професионални дисплеи за конферентни зали .

Според г-н Маргарит Аладжемов, управител на Аудио Арте, целта на тази конференция е не само да покаже най-нови технологии и да демонстрира продукти и възможности, а и да сподели с интеграторите и доставчиците на оборудване знания и реален опит, натрупан до момента в тази относително нова за нашата страна област.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button