Крейг Малой се завръща като CEO на LifeSize - VideoConference.bg

Крейг Малой се завръща като CEO на LifeSize

 

Крейг Малой се завръща като CEO на LifeSize

Крейг Малой се завръща като CEO на LifeSize - VideoConference.bgМалой основава компанията за видеоконферентни решения LifeSize през 2003 г. Той ръководи процеса на придобиването й от Logitech през 2009 г., след което остава главен изпълнителен директор на LifeSize до 2012 г. През изминалата 2013 г. , Малой работеше като заместник-председател на надзорния съвет на LifeSize.

„Опитът и лидерските умения на Крейг във видеоконферентна индустрия ще бъдат от голямо значение за LifeSize в тези променливи времена. С негова помощ ще разработим повече иновативни видео решения от всякакъв тип за нашите клиенти“, заяви Бракън Дарел, президент и главен изпълнителен директор на Logitech. „Сигурни сме, че под неговото ръководство LifeSize ще затвърди водещата позиция на LifeSize в този променящ се пазар.“

„LifeSize като пионер и световен лидер в областта на видеоконферентните решения е едно от върховните постижения в моята кариера и аз съм развълнуван да имам отново възможността да водя в компанията правилната посока „, коментира Крейг Малой.

Компанията LifeSize е пионер и световен лидер в HD и  FullHD видеоконференциите, предлагайки отлично качество на достъпна цена. Фирма Аудио Арте е партньор на LifeSize от началото на 2007 г.

Аудио Арте е сред първите компании на българския пазар, изграждащи цялостни видеоконферетни системи. Предлага пълен пакет от услуги – демонстрация и помощ при подбора на оптималното решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последващо гаранционно и следгаранционно обслужване. Екипът й се състои от сертифицирани инженери в областта на видеокомуникациите, които гарантират експертно мнение и професионално отношение.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button