LifeSize с допълнителни възможности след придобиването на Mirial - VideoConference.bg

LifeSize с допълнителни възможности след придобиването на Mirial

LifeSize с допълнителни възможности след придобиването на Mirial

LifeSize с допълнителни възможности след придобиването на Mirial - VideoConference.bg

Неотдавна Logitech International анонсира едно важно допълнение към портфолиото на LifeSize. Компанията обяви за придобиването на Mirial- базираната в Милано компания е водещ доставчик на персонални и мобилни видеоконферентни услуги. Mirial ще бъде интегрирана в групата на LifeSize.

 

С придобиването на Mirial, LifeSize ще предлага още по-пълно портфолио от видеоконферентни решения, от единични точки, през инфраструктура и до най-добрите в класа си софтуерни видеокомуникационни решния за десктоп, таблети и мобилни устройства. Чрез своите софтуерни продукти, Mirialвнася в LifeSize нови, отворени решения за всеки, навсякъде и на практически всяко мобилно устройство. Mirialподдържа софтуерни решения за PC и Mac, покрива широка гама устройства базирани на iOS и Android, включително iPhone 4, 3GS и iPad 2; HTC EVO, Desire, Incredible, myTouch 4G, Sensation и ThunderBolt; Motorola Atrix и Xoom; Samsung Epic 4G, Galaxy S и Galaxy Tab, а така също и Google Nexus S и Dell Streak.

 

Компанииите очакват все повече видеоконферентни решения от бизнес ниво да са достъпни за таблети и смартфони. С нарастващите продажби на таблети, възможностите за видеокомуникации за тези устройства става важна необходимост. С помощта на Mirial,сега LifeSize може да предложи на клиентите си истинска мобилност с широкосъвместими мобилни бизнес видео системи за десктоп и мобилни потребители.

За повече информация, относно възможностите на Mirial или другите видеоконферентни системи, които предлагаме, можете да се свържете с нас на тел 02/9641115.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button