Poly представи нова гама видеоконферентни устройства за Home office решения - VideoConference.bg

Poly представи нова гама видеоконферентни устройства за Home office решения

Poly представи нова гама видеоконферентни устройства за Home office решения

Poly представи нова гама видеоконферентни устройства за Home office решения - VideoConference.bg
Poly представи нова гама видеоконферентни устройства за Home office решения - VideoConference.bg

Марката Poly, създадена след като производителят на слушалки Plantronics купи компанията за видеоконферентни връзки Polycom през 2018 г., представи нова гама от офис оборудване за ерата на работа от дома. Има Poly Studio P5 уеб камераPoly Studio P15 Personal Video Bar и Poly Studio P21 Personal Meeting Display.

Дисплеят Poly P21 е особено интересен. Въпреки че, по същество това е 21-инчов монитор, той е проектиран да се използва за видеообаждания. Мониторът има вградена уеб камера с физически затвор, микрофон и вградени стерео високоговорители. Има дори светлини от лявата и дясната му страна, за да запазите лицето ви добре осветено при видео разговорите. Поставката му  изпълнява и функцията на безжично зарядно устройство, а в долната част на екрана има бутони за бърз достъп до видео разговори, включително такъв за бързо заглушаване на микрофона ви.

На продуктовата му страница не се споменава разделителната способност на монитора или типа панел, а Poly специално го представя като „втори или резервен дисплей“, въпреки че го рекламира като „професионален“. Достатъчно е да кажем, че това скоро няма да замени основния ви монитор.

P15 Personal Video Bar е 4K уеб камера (способна автоматично да ви държи в кадър) с вграден високоговорител и микрофон. След това има Poly Studio P5, 1080p уеб камера с до 4 пъти цифрово увеличение и вграден USB Type-A конектор, който ви позволява да включите безжичния приемник на слушалките директно в задната част на камерата. И двете камери имат вградени капаци за поверителност. Poly предлага пакети на своята уеб камера Studio P5 с включени слушалки или високоговорител.

Poly участва в бизнеса с видеоконферентни връзки от дълго време, първо като Polycom и като Poly от ребрандирането си през 2019 г. Новите устройства на пазара откликват на огромното увеличение на броя на хората, работещи от вкъщи, което се очаква да продължи дълго след официалното завършване на пандемията. През последната година се наблюдава голямо търсене на уебкамери, тъй като хората подобриха настройките си за домашни видео разговори. Клиентите имат вече завишени изисквания, с които производителите се опитват да се съобразят и да реагират бързо на търсенето.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button