Аудио Арте стана официален дилър на платформата ZOOM

Аудио Арте стана официален дилър на платформата ZOOM - VideoConference.bg

Какво е Zoom?
Zoom е облачна платформа за видеоконферентна връзка, която може да се използва за видеоконферентни срещи, аудио конференции, уебинари, записи на срещи и чат на живо.
Zoom е най-популярното решение за видеоконферентна връзка за компании с 500 служители или по-малко

Zoom Meetings
Срещите Zoom са в основата на Zoom и терминът се отнася до срещи за видеоконферентна връзка, използващи платформата, която позволява на отдалечени и съвместно разположени участници в срещата да комуникират безпроблемно.

Zoom ROOMS
Zoom Room е физическата хардуерна настройка, която позволява на компаниите да стартират Zoom Meetings от своите конферентни зали. Zoom Rooms са софтуерно дефинирана хардуерна система за видеоконферентна връзка за конферентна зала, която позволява на потребителите да планират, стартират и стартират Zoom Meetings с натискането на един бутон. Zoom Rooms изискват допълнителен абонамент към абонамент за Zoom и са идеално решение за по-големи компании с много служители, провеждащи редовно срещи на Zoom.

Облачната платформа на ZOOM предлага няколко различни плана за закупуване според нуждите на клиента. Трябва да се отбележи, че предлагат и безплатен акаунт в случай, че срещите ви са по-кратки като времетраене.

Безплатни потребители
Можете да изтеглите приложението Zoom на вашия компютър или телефон и да се присъедините към всяка среща с предоставен идентификационен номер на срещата. Можете да изберете да деактивирате аудио или видео и преди да се присъедините. Можете дори да създадете своя безплатен Zoom акаунт, например като свържете акаунта си в Google и от там можете да създадете нова среща, да насрочите такава, да се присъедините към среща, да споделяте екран, да добавите контакти и т.н.
Само имайте предвид, че можете да влезете в Zoom само на един компютър, един таблет и един телефон наведнъж. Ако влезете в допълнително устройство, докато сте влезли в друго устройство от същия тип, Zoom каза, че ще излезете автоматично на първото устройство.

Платени потребители
Можете да регистрирате и изтеглите Zoom на вашия компютър, използвайки работния си имейл, ако системният ви администратор има акаунт за Pro, Business или Enterprise. След това ще искате да синхронизирате Zoom с календара си, за да можете да насрочвате Zoom срещи и да каните отдалечени участници да се присъединят.
Ако настройвате Zoom Room, ще ви е необходим компютър за синхронизиране и провеждане на Zoom Meetings и таблет за участниците, за да стартирате Zoom Meetings. Ще ви трябват също микрофон, камера и високоговорител, поне един HDTV монитор за показване на участници в отдалечена среща и HDMI кабел за споделяне на компютърни екрани на дисплей, както и интернет кабел за вашата връзка.

Аудио Арте е официален дилър на платформата ZOOM и може да ви предостави различни тарифни планове за използване в бизнес среда. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон  029641115  или да посетите нашият офис.

Аудио Арте стана официален дилър на платформата ZOOM - VideoConference.bg

Call Now Button