Lifesize Cloud дебютира - VideoConference.bg

Lifesize Cloud дебютира

Lifesize Cloud дебютира

Lifesize Cloud дебютира - VideoConference.bg

Компанията за видеоконферентни решения и услуги LifeSize показа първата и единствена засега услуга, която осигурява видеоконферентна връзка между всички, които използват смартфони, таблети, лаптопи или са в конферентната зала.
Решението, наречено LifeSize Cloud, е от типа SaaS (Software As A Service).
За разлика от конкурентните предложения, включително скъпите традиционни видеоконферентни решения, безплатните потребителски приложения, както и „meet-me “ уеб и видео услуги, LifeSize Cloud позволява незабавна (или планирана) естествена комуникация между потребителите и е специално създадена за бизнес организации с всякаква големина, които се нуждаят от достъпна, лесна за употреба и мащабируема видеоконферентна връзка, без да има участие на специализиран IT отдел, съобщиха от компанията разработчик.
„Търсенето на видеокомуникационни услуги в бизнеса става все по-голямо, а основен двигател за това са безплатните потребителски приложения“, казва Крейг Малой, основател и главен изпълнителен директор на LifeSize. „В резултат на това, потребителите вече очакват да имат бърза и лесна комуникация с офис и колегите си, чрез своите мобилни устройства. Сега LifeSize предлага изгодно, ефективно и лесно за употреба решение, което осигурява качествена видеоконферентна връзка на всеки служител от всяка компания.“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button