LifeSize представя уникалния All-in-one конферентен смартфон - VideoConference.bg

LifeSize представя уникалния All-in-one конферентен смартфон

LifeSize представя уникалния All-in-one конферентен смартфон

LifeSize представя уникалния All-in-one конферентен смартфон - VideoConference.bg
LifeSize представя уникалния All-in-one конферентен смартфон - VideoConference.bg

• All-in-one конферентен смартфон.
LifeSize Phone HD е централна команда за видео, аудио и уеб конферентна връзка с LifeSize Cloud. Всичко, което ви е необходимо, за да изпълните вашите срещи, е в ръцете Ви. Сега можете лесно да управлявате LifeSize Cloud видео и аудио разговорите и уеб конференциите от едно силно интуитивно устройство. И ако ви трябва само да направите презентация пред другите в конферентна зала, LifeSize Phone HD ви дава възможност да направите това.

• Touchscreen simplicity.
По-големият, драматичен интерфейс осигурява лесен достъп до най-популярните функции. Можете да споделите съдържание, разговори, да се присъедините към срещи, да променяте оформления и да контролирате LifeSize камерата направо от телефона. Със своя ярък и по-отзивчив сензорен екран, LifeSize Phone HD предоставя ясна видео комуникация.

• Best-in-class в качеството на звука.
Advanced греда-технология за формиране насочва микрофони на лицето говори за намаляване на нежелания шум стая. Това означава, че всички в залата се чува, без значение къде сте седнали.

• The perfect pairing.
Добавете към видео система LifeSize Icon, LifeSize Phone HD за неповторимо изживяване на конферентния разговор. Тези два продукта са създадени един за друг.

• Свържете се само с едно кликване на мишката.
LifeSize Cloud е единствената, базирана на облачна услуга, бизнес-клас видео-конферентна услуга, която ви позволява да се обадите на друг човек или директно на заседателна зала. С LifeSize Phone HD, можете да управлявате LifeSize Cloud видео и аудио разговорите и уеб конференциите, което прави сътрудничеството с колеги и партньори по-лесно от всякога.
LifeSize Phone HD разполага с интуитивен сензорен интерфейс, който е достатъчно улеснен,
за да може всеки да го използва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button