AVer VC520 - VideoConference.bg

AVer VC520

AVer VC520

AVer VC520 - VideoConference.bg
AVer VC520 - VideoConference.bg

Aver VC520 Conference Camera е видео камера, която е подходяща за фирми, използващи уеб или облачно базирана конферентна връзка.  Камерата е подходяща за заседателни зали с всякакви размери, от малки до големи. VC520 може да се  похвали с мощен pan-tilt-zoom камера и усъвършенстван високоговорител, предоставящи деликатни, детайлни изображения и ярко качество на звука.

Simply Plug and Play

Камерата VC520 е невероятно лесна за използване, необходимо е единствено да включите  USB порта в настолен или преносим компютър и всичко е готово! Не са необходими драйвери на устройства. VC520 е в състояние да осигури най-високо качество конферентна връзка на почти всеки компютър.

Powerful 12X Optical Zoom PTZ Camera

Със своят 12Х zoom,  VC520 ще отговари на вашите нужди в конферентните зали, независимо дали те са малки или големи, така, независимо от това дали искате подробна гледка на малки предмети или обширен поглед на всички участници. Освен това, бързият му авто-фокус, бързият обектив, могат да осигурят несравнимо гладък и реалистичен опит в конферентна връзка.

Full HD 1080p Output Resolution

Full HD 1080p никога до сега не е бил по истински. С подобен вид качество вие ще забравите, че въобще има някой в същата стая. Дори и при лошо осветление можете да се насладите на подробна, кристално чиста гледка към хора и предмети в най-отдалечената точка, а размазване при движение няма!

Авангардни спикърфон Unparalleled Daisy-chain Speakerphone

VC520 съчетава 10W  говорител  и 3 вградени насочени микрофона, в резултат на най-високо качество на аудио представяне. Микрофонът е и rst в индустрията за осигуряване на функция daisy-chain, така че гласът на всеки участник да бъде базиран и гладък.

Up to 10 Camera Presets

С VC520 няма нужда да губите време в ръчно мащабиране по време на срещите – просто програмирайте своите настройки преди началото, а след това по време на срещата можете да преместите фотоапарата от широк изглед на стаята, в близък план на обект с натискането на един бутон. С не само един, а 10 от тези възможни настройки, можете да се подготвите за почти всяка ситуация във всяка среда.

Innovative free download PTZApp

Приложението към VC520, PTZApp е иновация в индустрията – първата софтуерна програма, която прави VC520 по-мощна от всякога. Съвместим с PC и MAC, PTZApp присъства в ъпгрейдите и е безплатно приложение. Регулира качеството на изображението на камерата, диагностицира работното състояние, както и гледането на видео на живо от камерата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button