LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bg

LifeSize Connections – новата облачна услуга от LifeSize

 

LifeSize Connections – новата облачна услуга от LifeSize

LifeSize Connections е с опростена автоматично-конфигурирана инсталация и администрация базирана на онлайн платформа. Чрез нея с която можете да контролирате акаунтите на участниците, да имате пълен достъп до настройките на мрежовия трафик и информацията за проведените разговори.Какво е LifeSize Connections?

Това е първото облачно базирано инфраструктурно решение на пазара, което успешно съчетава простота на използване със сила и гъвкавост. Само за няколко минути можете лесно и безпроблемно да установите видео общуване достъпно в цялата си организация и извън нея. Никой няма да пропуска важните срещи, дискусии и оперативки. На тях ще можете да поканите и външни хора, чието мнеLifeSize Connections Ви предоставя възможността с изпращането на линк от софтуерният ви клиент да поканите безплатно 1 или 2ма участници-гости, за да разговаряте с тях.ние би ви било полезно.

LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bgLifeSize Connections позволява комуникация между практически неограничен брой(в зависимост от закупения пакет) крайни точки. Те могат да бъдат както традиционни видеоконферентни хардуерни устройства, от обикновени компютри (PC/MAC), актуални модели видеоконферентни системи на LifeSize,а в най-скоро време и от тези на други производители ( iPhone и Android).

LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bg LifeSize Connections Ви предоставя възможността с изпращането на линк от софтуерният ви клиент да поканите безплатно 1 или 2ма участници-гости, за да разговаряте с тях.

LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bg LifeSize Connections предлага мултипойнт (MCU) възможности. До 9 крайни точки могат да осъществяват едновременен конферентен разговор като максимум двама от тях могат да бъдат Вашите поканени гости! Резултатът – естествена и реалистична комуникация.

LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bg LifeSize Connections е с опростена автоматично-конфигурирана инсталация и администрация базирана на онлайн платформа. Чрез нея с която можете да контролирате акаунтите на участниците, да имате пълен достъп до настройките на мрежовия трафик и информацията за проведените разговори.

LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bg Пренесена в „облаците“ видеоконферентна услуга (VaaS) не само спестява ресурси за поддръжка, но и гарантира защита на предаваната информация, както и безпроблемно преминаване през защитни стени.

За кого е подходяща?

За Всички фирми и организации, които:

  • За пръв път ще инсталират видеоконферентни системи за своите нужди с повече от 3 до 4 крайни точки;
  • Имат нужда от по-голям брой видео устройства както в заседателни зали така и на компютри;
  • Искат да включат своите партньори, клиенти, контрагенти, консултанти, външни сътрудници в обсъждания, включващи видео, обмен на съдържание и чат;
  • Нямат възможност за големи първоначални инвестиции ;
  • Искат да избегнат сложните процеси на внедряване, поддръжка и управление;

Колко струва и как се купува?

LifeSize Connections - новата облачна услуга от LifeSize - VideoConference.bg В помощ на клиентите, компанията предлага безплатен 30 дневен тестови период, както и гъвкава система на заплащане. В зависимост от броя на хардуерните и софтуерни крайни точки, се избира план за плащане. Важно е да отбележим, че той е гъвкав и може да се променя от администраторския панел според Вашите нужди. Може да ползвате повече акаунти в по-кратък срок или обратното. Тази опция е в сила, многократно в рамките на периода.

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button